sâmbătă, decembrie 22, 2007

La Multi Ani :) !!!!!!!!!!

La multi ani,multa fericire,Domnul alaturi de tine sa fie...!
O persoana deosebita ca tine nu poate fi uitata niciodata..Desi distanta ne impiedica sa fim trupeste alaturi de tine.. inimile noastre sunt prin Iasi in acest moment mai aproape de tine decat crezi :).
Sarbatori fericite totodata... alaturi de cei dragi!








La Multi Ani Ecaterina!


....................................................................................La Multi Ani! Inca un trandafir in Buchetul Vieti tale. Admira-l pe cel nou dar nu uita caci un alt trandafir si mai frumos il va urma.
Sper ca in viitor toate visele tale sa devina realitate si sa ai parte numai de bucuri.

LA MULTI ANI, Ecaterina!


pentru ca tu nu ai uitat niciodata de noi...ne-ai vizitat,ne-ai adus zambetul pe buze,fericirea...,ne-ai facut sa intelegem ca oricat de departe am fi tot aproape suntem.......si in tot acest timp am invatat ca distanta dintre noi nu se masoara in km.
...Multi ani inante prietena draga!.....:*

marți, decembrie 11, 2007

Muntele......

luni, decembrie 10, 2007

Cine nu iubeste muntele....


...nu va sti niciodata ce e mai frumos...:)
nu v-a sti nicicand ce e un vis implinit...si toate vor parea straine si fara rost....cine nu iubeste muntele nu va sti niciodata ce e dincolo de zare,nu va simti fiorul inaltimilor,nu va fi niciodata mai aproape de soare.
Noi toti ce muntele iubim veniti impreuna sa fim:)...
Cine nu iubeste muntele nu va simti niciodata freamatul brazillor ,nu va urca nicicand tainice carari,nu va fi niciodata claltor.
Cine nu iubeste muntele, nu va sti niciodata cu adevarat a iubi.....nu va sti nicicand ce e prietenia...nu va avea niciodata amintiri....
da...e absolut adevarat...o spun eu din proprie experineta
A vorbit Mariana despre Semenic mentionand date generale......as fi vrut sa va impartasesc sentimentele pe care le simt pe skyuri sau de ce nu pe snowboard dar nu voi reusi decat sa va conving sa le practicati.
Nimic nu se compara cu vantul ce se impotriveste alunecarii tale pa partie,cu sentimentul acela pe care il ai cand privesti de jos partia stiind ca tokmai ai parcurs-o, zapada ce ramane in urma ta, praful de zapada zburand .....nimic nu se compara cu muntele, acolo unde si iubirea si zambetul sunt diferite.
Nu prea stiu cum e muntele vara...nu prea stiu cum arata muntele fara zapada....
Filozofii spuneau ca iubirea iti mananca timp...dar si timpul iti poate manca iubirea....da....poate ca au dreptate....dar nimic nu se compara cu timpul acordat muntelui,zapezii......naturii.

..pentru mine a vorbi despre munte si despre iubirea mea mare pentru el e de prisos.

am ales sa atasez un link...sper ca dupa ce-l ascultati sa-mi impartasiti sentimentele...
http://www.trilulilu.ro/folkforever/dcfa883079804e
...va astept pe munte....Oana

luni, decembrie 03, 2007

Muntele Semenic-"Perla Banatului"


Cu totii avem nevoie deseori de un alt aer,alt loc unde sa ne simtim cu adevarat liberi si unde putem "scapa" de aerul poluat al orasului,de blocurile uriase si mai ales de traficul masinilor.
Pentru mine muntele reprezinta o eliberare... de toti acesti factori nefericiti,care ne tulbura viata. Indiferent de anotimp muntele mereu isi pastreaza prospetimea si oaza de sanatate.
Ma pot considera norocoasa, stiind ca orasul natal se afla la poalele unui munte...Semenic.
Muntii Semenicului fac parte din grupa sudică a Carpaţilor Occidentali, culminând cu Vârful Piatra Goznei (1447 m) şi Vârful Semenic (1445 m).
Acesti munti au o frumoasa legenda care spune ca dupa ce Dumnezeu a impartit pamantul la toate popoarele lumii,El i-a uitat pe banateni.Acestia,nemultumiti s-au dus la Dumnezeu care le-a raspuns ca impartirea era deja facuta,dar ca sa nu-i neindreptateasca le-a dat o bucata de pamant care a oprit-o pentru El.Aceasta bucata de pamant era chiar Muntii Semenicului.
O excursie pe munti,chiar si de o zi sau in weekend este suficienta pentru cei care vor sa-si "reincarce bateriile" ,iar totodata altitudinea de 300-800m peste nivelul marii reprezinta un medicament recomandat pentru cei care au insomnii,ulcere etc.. deoarece are efect linistitor.
Majoritatea turistilor prefera sezonul iernii cand se pot desfasura diverse activitati sportive.Nici vara muntii nu sunt uitati,deoarece se stie ca bronzul de munte nu este doar benefic ci si mai profund si de o durata mai lunga.
Asadar... eu astept cu nerabdare vacanta de vara...si poate ne intalnim pe Semenic :) .